Szállítás
A honlapon található termékek nem teljes egészében tükrözik üzletünk raktárkészletét. A webáruházban vannak olyan termékek amelyeket csak akkor szerzünk be amikor megrendelik azokat. A termékek beszerzése függ a beszállító pertnerek raktárán történő rendelkezésre állásától. Amennyiben nem sikerül a terméket beszereznünk természetesen telefon vagy e-mailben értesítjük a megrendelőt. A termékek szállítási idejéről a visszaigazolás utáni kapcsolatfelvétel során adunk tájékoztatás. A visszaigazolás egy automatikus rendszerüzenet ami nem azt jelenti, hogy a terméket szállítani is tudjuk, hanem azt, hogy a megrendelését fogadtuk.


Házhoz-szállítás utánvéttel:
• 1-30000 Ft között 1800 Ft kedvezmény 0 %
• 30001-50000 Ft között 0 Ft kedvezmény 0 %
• 50000 Ft -100000 Ft 0 Ft Kedvezmény 2 %
• 100000 Ft- 200000 Ft 0 Ft Kedvezmény 3 %
• 300000 Ft- 400000 Ft 0 Ft Kedvezmény 4 %
• 400000 Ft- 500000 Ft 0 Ft Kedvezmény 5 %
A kedvezmény a vásárlás bruttó összegéből kerül levonásra.
A kedvezmények az akciós termékekre is vonatkoznak, amennyiben ez nincs külön jelezve.
A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a levélben közölt időszakban a csomag átvételét biztosítsa, vagy a rendelés kiszállítását megelőző 24 órán belül visszajelezzen, ha a szállítás időpontja nem megfelelő számára.
Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb egy alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.


Csomagolási költség
A megrendelt termékeket minden esetben gondosan becsomagoljuk, és nem számolunk fel csomagolási díjat.


Személyes áruátvétel
A megrendelt termékeket a Vianto Shop Szaküzletében, Debrecen. Vendég u. 1. szám alatt személyesen is átveheti. Amennyiben a terméket személyesen szeretné átvenni a megrendelésnél ennek megfelelő rublikát jelölje be.


Fizetés
A csomaghoz utánvéttel juthat hozzá. A teljes összeget a csomagfutárnak kell kifizetnie, aki a pénz átvételekor átadja Önnek a megrendelt termékeket tartalmazó csomagot.
A megrendel termékeket előre átutalással is fizetheti, ez esetben kérjük jelezze ezt a megjegyzés rovatba vagy e-mailen, esetleg telefonon, hogy elküldhessük Önnek a számla számát és összegét.


Székhely:
Email: szakuzlet@vianto.hu
Képviselő: Virágos Tibor